Ett år sedan Sippo fick lämna oss

Hej min älskade pojke, det är husse.

I dag är det ett år sedan du fick somna in. Saknaden är fortfarande stor och det har hänt flera gånger att jag tycker jag sett hans skugga på tvättmaskinen eller vid dörren.

Tjejerna saknar dig med men har accepterat det och anpassat sig. Viska kommer till och med upp i soffan om kvällarna och vill gosa, det vågade hon aldrig göra själv när du fanns hos oss, då var du alltid tvungen att vara med och skydda henne. Men hon har blivit så modig och jag är så stolt över hur din uppfostran har gjort henne till den fina tjej hon är.

Tindra verkar ha tagit det hela bäst av oss alla, hon håller mig ofta sällskap om kvällarna och jag känner mig aldrig ensam.

Den första tiden efter du rest så kunde jag se din skugga framför mig när jag gick och la mig, jag är säker på att jag kände dina tassar massera mina ben i sängen som du gjort hundratals gånger innan.

Jag tände ett ljus vid ditt favorithörn i helgen, såg du det? Jag tänker att det kanske är därför det fortfarande brann på morgonen, trots kraftig blåst.

Sov i ro älskade pojke, du ska veta att du är saknad.

10 reaktioner till “Ett år sedan Sippo fick lämna oss

 1. Sippo fick verkligen det bästa av kattliv, men så var han också en väldigt speciell och fin katt. Vilken kärleksfull film från husse till katten som säkert finns nära fast han inte syns längre.

  Gilla

  1. Du jamar så bra, Gustav. Jag tror också han är nära, det kanske är därför tjejerna kommer på nya upptåg då och då, han uppfostrar dem fortfarande.

   Gilla

 2. Sån fin film. Jag minns den här dagen för ett år sedan som om det var igår. Blir fortfarande berörd, men vi vet ju att du var tvungen att resa, precis så som vi alla blir tvungna en dag.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s