Tindra: Jam vidareutbildar mig

Jag tänkte försöka mig på högskoleutbildning för katter. Sippo var ju en fullärd och välkänd nosolog och jag känner att även jag skulle vilja bli det. Så här håller jag på att nosifierar en besökares skor. Jag blev så ivrig över mina studier att jag råkade fastna med skallen i dom. *nosrodnad*

 

20160329_090716.jpg

10 reaktioner till “Tindra: Jam vidareutbildar mig

 1. Jag tror inte att du fastnade på riktigt… Visst var det så att du gjorde en K.I.H – Krisövning I Hemmet – för att se hur medlemmarna i hushållet agerar om det blir en kris. En Säkerhetskatt ska ju vara beredd på allt. Tänk om Husse tex skulle råka fastna med huvudet i en soppskål? Då måste du veta vad som ska göras. Utmärkt att din utbildning tar upp såna saker!

  Du får inte glömma att vakta matförrådet mot Mystiska Tjuvar. Och säg till Husse att du behöver extra gottis eftersom du jobbar så hårt.

  Gilla

  1. Jooo, nu när jag tänker efter så var det nog så. *nickar*
   I dag fick jag faktiskt extra mycket gottisar, fast det var nog av misstag.

   Gilla

 2. Vad häftigt att du har valt att börja på katthögskolan. Du kommer nog att ganska snart ligga noslängder före övriga studenter med tanke på att du haft Sippo som läromästare! Jag studerar också till säkerhetskatt men ha många års studier kvar innan jag ens närmar mig Sippos klass! Buff från Sven snart 4 år gammal

  Gilla

  1. Åh, tror du verkligen det? Tänk, förste säkerhetskatt Tindra. *drömmer*
   Sippo tyckte förresten att du var en ovanligt skarp elev och att du vilken dag som helst skulle få avlägga slutprov.

   Gilla

 3. Å, så ambitiös du är som redan håller på med skor! Här hemma är det knepigt, för matte hänger upp sina skor på krokar på väggen för att jag inte skall kunna köra in huvudet i dem… det är inte klokt hur tvåbeningarna hela tiden hindrar en från att förko…förkorva… förkovra sig!

  Tass från Robin, klosterkatt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s