Husse: Statyn till Katten Gustav

För sju år sedan lovade Sippo och jag att vi skulle fixa en staty åt vår första och bästa vän, Katten Gustav. Tyvärr var livet lite rörigt då och jag tänkte att jag kunde skjuta på det lite. När Sippo fick lämna oss för två år sedan, så dök tanken om Gustav’s staty, upp igen och nu skulle det banne mig bli av. Efter en del efterforskningar så hittade jag en människa som tillverkade statyer och jag tog kontakt med henne.

I dag kom alltså statyn fram till Gustav och det värmer mig hjärta. Jag är så glad att det äntligen blev gjort och jag skäms för att inte ha gjort det medan Sippo fortfarande fanns kvar hos oss. Jag hoppas att han ser oss från Regnbågslandet och är nöjd med att husse äntligen fick det gjort.

Tack snälla Gustav, det är tack vare dig som Sippo startade sin blogg och därigenom träffade världens underbaraste människor som vi än idag träffar regelbundet.

Många nosbuffar från både mig, Tindra & Viska.

8 reaktioner till “Husse: Statyn till Katten Gustav

  1. Så fint att min blogg betytt något! Men att få en sån fin present var en enorm överraskning, och visar vilket jättestort hjärta som finns i Jamlunda! Vi saknar också Sippo, hans besök i favorithörnet och andra berättelser. Men när man är sjuk och mår dåligt är det förstås skönt att få komma till en värld där man slipper må dåligt.
    Tack själva för allt!

    Gilla

  2. Statyn är sååååå fin! Så förvånad Gustav måste ha blivit över paketet! 2013 började jag av en slump läsa Sippos blogg och kort därefter Gustavs. Har sedan dess läst dessa bloggar nästan varje dag. Sippo och Gustav var verkligen ett radarpar och gav varandra stöd och råd i alla möjliga kattangelägenheter.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s