Zoya jamar: Tjära matte!

Jam har det rett bra här i Jamlunda. Jam har ett helt sovrum för mig sjelv, visserligen bodde det två sura tjejer här men dom jagade jag snabbt ut från sovrummet å nu e jam drottning över såvrummet. Den där tvåbeningen som bor här e åxå rett snell. Jam var lite misstänksam i början, men när han skulle gå å lägga sej i går så låg jam redan i sängen å då började han tjela med mej, å tro det eller ej men jam blev alldeles gostokig! Vi tjelade jettelänge innan han var tvungen att göra sej klar för natten, å när han krypte ner i sängen så fick jam hoppa upp hos honom å gosa lite till. Snellt va?!

Tyvärr så tjenner jam mej fortfarande lite otrygg så i morse råkade det hända en liten olycka i garderoben som jam bor i, det gick liksom inte att gräva ner det ordentligt å mitt i allt vaknade tvåbeningen å frustade över att det luktade lite illa. Illa?? *fnyser* Men han var snell å tog bort allting åt mej innan han gick å läggde sej i sovrummet.

Nu har vi fått en kattlåda i sovrummet så det inte ska hända fler olyckor. Hon som heter Viska har flyttat tillbaka in i sovrummet å ligger i sin garderob å sover, sjelv gömmer jam mej under sängen.

Många nosbuffar,
Zoya.

ps.
jam saknar dej.

20161223_015242.jpg

En reaktion till “Zoya jamar: Tjära matte!

  1. Jag kan försäkra dig om att den där tvåbeningen är väldigt snäll. Han kan låta lite burdus ibland, men det är inget att bry sig om. Fråga de andra tjejerna. De är vana vid honom.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s