Viska: Bildbevis

Hej hej. *vinkar* Jam vet att vi inte bloggar lika mycket som Sippo gjorde, men här kommer en bild på mej så att ni vet att jam lever å har det bra.

20160823_185034

ps. Tindra har börjat lurpassa på mej när jam går nära soffan, rätt som det e så får man en katt i skallen.

 

Annonser

6 reaktioner till “Viska: Bildbevis

 1. Roligt att ni ändå bloggar fast det inte är så ofta som Sippo gjorde – sen tycker jag att Tindra ska va’ snäll mot dig, hälsa henne det! Fast å andra sidan älskar jag också att smyga på de tre andra katterna här hemma.

  Gilla

  1. Jam tycker åxå hon borde vara snäll, hon e ju trots allt flera år gamlare än mig. Hon påstår dessutom att det var jam som började med smygandet. *fnyser*

   Gilla

 2. Ni blir nog snart varmare i pälsen så ni kan börja blogga lite oftare. Du får nog börja lurpassa på Tindra också!

  Gilla

  1. Vi är ju inte ute på äventyr som Sippo brukade vara, så det händer inte så mycket alla dagar. *suckar* Jam ska smyga på Tindra å rycka henne i svansen!

   Gilla

 3. Då delar vi den erfarenheten, att det kommer katter farande på skallen! Fast det är litet jobbigare för dig, för Tindra är nog aningen bastantare än Lisa?

  Gilla

  1. Visst e det jättesyndigast om oss! Inte så lite (hehe) som vi får ta emot. Fast Lisa e som sagt liiiite mindre än Tindra. Aj då, nu kommer hon och ser väldans ilsken ut. *smiter iväg*

   Gilla

Kommentarsfältet är stängt.