Sorgen efter två bloggvänner som lämnat oss

Vi har varit ledsna i en hel vecka nu. Förra måndagen så fick vi veta att Katten Gustav’s syster Puff, har tassat över Regnbågsbron efter sin syster Piff som tassade över för två år sedan. Vi har följt Gustav’s blogg i åtta år, så det känns väldigt ledsamt för oss med. Men värst är det såklart för Puff’s familj, som måste vara helt förstörda av sorg. Vi hoppas att Gustav håller ett vakande öga på dom.

Puff
Sov i ro på de gröna ängarna i Regnbågslandet och hälsa till Piff och alla andra. (Bilden är lånad från bloggen.)

Som om inte det räckte så reste fina Prinsessan Linnsen över Regnbågsbron i fredags i samband med att hon sövdes inför ett ingrepp på tänderna. Vi tänker som så att hon helt enkelt saknade sin Frank som blev tvungen att lämna dom för ett halvår sedan. Vila i Frid Linnsen Kattsvans.

IMG_6289k
Fina Prinsessan Linnsen Kattsvans. (Bilden lånad från hennes blogg.)

Det känns väldigt tungt nu för alla inblandade och vi tänker så mycket på våra vänner som nu går igenom samma fruktansvärda sorg som vi gjorde när Sippo blev tvungen att resa.

4 reaktioner till “Sorgen efter två bloggvänner som lämnat oss

  1. Vi är så ledsna här vi med. Det är så många av våra fina vänner som lämnat oss. DE har det ju bra hos Skaparkatten och det känns tryggt att veta.. Nosbuffar

    Gilla

  2. Käre husse, så underbart det skulle vara om man slapp känna sorg! Den river och sliter, och gör så ont. Men det är ju något man bara måste ta sig igenom. Och i mitt fall kom ett högst oväntat ljus när mörkret var som svartast. Du får läsa i morgon.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s