Viska: Köksluckor

Jam vet inte vad som tog åt mej inatt. Kanske var det att matskålen var hungrig och jag var alldeles tom, eller så tjände jam mej ensam. Men det var så kul att smälla med köksluckorna, jam hade jättekul tills husse kom uppstormande och skällde att jam väsnades. Jam böjde huvudet i skam å tjände mej jättedum. Efter att husse hade fyllt matskålen så gick han å lade sej igen. Då började det smälla i köksluckorna igen å kan ni tänka er att jam fick skyllden för det! Husse fräste åt mej å stängde köksdörrarna så jam inte kunde komma åt den nyligen upphällda maten! Upprörande!!

20160702_133129
Men vaffö tror du att det e jam som smäller i köksluckorna för..?

4 reaktioner till “Viska: Köksluckor

 1. Men Hallå! Det är ju ett skåpmonster som tagit sig in till er!! Det fattar väl vem som helst? Nu Viska gäller det att du visar dina säkerhetskattstakter!

  Gilla

 2. Är det inte typiskt att katterna alltid för skulden för allting?!? *stampar med tassen* Om det är något vi katter inte gör, så är det att föra oväsen, det vet ju varenda misse! Men tvåbeningar letar alltid efter enkla lösningar, säger vår matte, och då ger de sig på de minstaste som inte kan försvara sig…

  Tass från Majsan, abbemissa.

  Gilla

 3. Det här är ju väldigt upprörande! Antagligen var det nåt i husses drömmar som smällde, och så trodde han det var köksluckorna. Men sen att anklaga DIG!!! Näää, så får det inte gå till.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s