Sippo skulle fyllt femton idag

”Sovit en timme inatt. Elvis busig. Hämtat kattunge i Stjärnorp, 9 veckor gammal. Hoppas att Elvis och kissen blir vänner.”

Det skrev jag i min dagbok för femton år sedan idag och kattungen var såklart Sippo. Anledningen till att han endast var 9 veckor var någon miss i kommunikationen och när jag påpekade att kissen var för ung så fick jag höra att om jag inte tog honom så skulle de ge honom till någon annan, så den dagen flyttade Sippo hem till oss.

 

Sippo hann ju tyvärr inte bli femton, utan fick somna in i min famn den 11 november i fjol.

Som jag saknar dig min älskade pojke. Om du visste hur du påverkat mitt liv, utan dig skulle jag inte ha några bloggvänner och grannarna skulle väl knappt veta vem jag är. Nu vet alla att jag var husse åt kvarterets säkerhetskatt.

Tjejerna saknar dig men har klarat sig betydligt bättre än vad jag trodde, speciellt Viska som blev helt förändrad på någon vecka och är nu jättekelig om man jämför med tidigare. Du skulle vara så stolt över hur dina skyddslingar har tagit tass om husse.

Älskar dig vännen. Sov så gott,
Husse, Tindra & Viska

8 reaktioner till “Sippo skulle fyllt femton idag

 1. Vi träffade aldrig Sippo men tog del av hans blogg i många år – så underfundig och trevlig. Saknar honom och hans blogg jätte mycket. MEN tjejerna har ju fört bloggtraditionen vidare på ett strålande sätt!!

  Gilla

  1. Ja, saknaden är otrolig. Han var väldigt speciell då han helt enkelt vägrade att ge upp, oavsett hur mycket jag skällde på honom när han slet i persiennerna eller höll serenad klockan mitt i natten. Men det jag saknar mest nästan är våra promenader och att han var minst lika social som vilken hund somhelst.

   Gilla

 2. Vilka avtryck våra vänner gör. Trots att vi vet att de med största sannolikhet kommer att lämna oss blir vi så ledsna när det sker. Enda trösten är att vi vet att vi gjorde vad vi kunde för att göra deras, och vårt, liv så bra det gick. Sippo kunde inte haft det bättre. Jag är säker på att han känner så där han tittar ner från sin himmel på husse och sina systrar.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s