Tindra: Purrrrr

Stödkatt Tindra här. Jam har purrat och kurrat för husse i två dagar nu. Allt började ju när han (återigen) tryckte fel nånstans och slarvade bort diverse bilder. Men den här gången gick det riktigt illa eftersom hans backup blev förstörd, så många bilder blev förlorade för alltid. Detta gav husse en smärre psykos. Han gick runt och mumlade och snyftade om vartannat. Viska och jag blev riktigt oroliga för hans hälsa, vilket direkt påverkar vår hälsa. Vi kom överens om att vi nu inleder ”Projekt återskapa muntrare husse” och vi ger oss inte förrän han är sitt gamla jag igen.

 

20160202_161353
Smek en kattmage och bli harmonisk, husse.

7 reaktioner till “Tindra: Purrrrr

 1. Å, stackars, stackars husse – jag förstår hans ångest, för bilderna på ens ungar är ju det käraste man har sedan djuren själva tassat över Regnbågsbron! Det är bra att ni tar väl tass om honom, för det kommer att behövas mycket kurrterapi… vi skall hjälpa till härifrån också, det lovar vi.

  Buff från Majsan, abbemissa och taleskatt för klosterkatterna.

  Gilla

   1. Men nu har husse bestämt sig för att skaffa ett riktigt fotoalbum med dom bästa bilderna. Ett sånt där album som man kan ställa i bokhyllan.

    Gillad av 1 person

 2. Det är bra! Ge inte upp förrän husse är sitt gamla jag. Bilder i alla ära – men det är verkligheten som är viktigast, och där finns ni!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s