Grattis husse från oss katter

Tindra: I dag fyller husse hundra år. Eller nästan iallafall. Vi firade honom rejält i morse med massor av jamanden och kurranden. Viska blev så till sig att hon sprang sju varv runt lägenheten för att sedan däcka i klätterträdet. Jag kurrade lite extra för husse i dag, men det är inte lätt att göra när man i normala fall kurrar som en tok bara han är i närheten. Jag blev verkligen tvungen att ta i från svanstippen för att han skulle märka skillnad mellan vanligt kurr och födelsedagskurr.

Viska: Jam sjungde ”jam må han leva!” en gång å sen råkade jag visst byta till ”räven raskar över tröskeln” följt av ”Räck mig din tass”. Efter det tog jag en lokal joggingrunda,  sen somnade jag.

birthday-cat

 

11 reaktioner till “Grattis husse från oss katter

  1. Vilken tur att jag tog mig tass för att läsa här! Min matte fyller nämligen år i morgon och jag vet ju inte alls hur man bör fira.
    Det är ju så mycket nytt i år med allt…
    Men att jama och springa runt som en tok klarar jag väl av, så skyggis i utveckling som jag är.
    Och det blir inga nospussar, men en puss på foten eller benet kanske, om jag känner för det.

    Gillad av 1 person

  2. Men nog måste väl husse lärt sig skillnaden mellan vanligt kurr och födelsedagskurr vid det här laget? Han känner sig nog väldigt firad av er båda två – och av många andra som tycker husse är toppen!

    Gillad av 1 person

    1. Man tycker ju att han borde det, men nähä då.
      Husse säger att han kände sig väldigt grattad när dagen var över.

      Gilla

  3. Massor av kattulationer från oss i klostergänget också! Jam må du leva! Jam må du leva! Jam må du leva i kattiljooooooner åååååår! Hoppas att ni tjejer bjöd husse på tonfisktårta eller något annat smaskigt?

    Många hälsningar från fem klosterkatter, en tossig hund och två lika tossiga mattar.

    Gilla

Lämna en kommentar