För snart tre år sedan…

…så flyttade jam till mitt nuvarande för-alltid-hem. Jam var jetteredd å ville inte alls gosa med den där stora klunsen som kallade sej husse. I dag när jam ser tillbaka på den tiden, så tenker jag ”vaffö var jam så redd för?”
/Viska

6 reaktioner till “För snart tre år sedan…

 1. Undra på att du känner dig trygg idag. Att leka med en skyggis är jättebra. Då slappnar ni av – och det är precis vad du har gjort! Nu vet du att du hamnat i ett hem där det inte finns nåt att vara rädd för.

  Gilla

 2. Men, har det gått så många år redan?? Det var väl rätt klokt att först ordentligt undersöka vem husse var. Ett gediget researcharbete gjorde att du kunde godkänna honom, så nu VET du att han är att lita på. Bra gjort!

  Gilla

  1. Visst har det gått fort?! *stora ögon* Jam hade ju dåliga erfarenheter av tvåbeningar, så jag tyckte det var bästigast att kolla upp husse ordentligt innan jag vågade lita på honom.

   Gilla

 3. Vi kommer så väl ihåg när du kom hem! Och vi visste att du så småningom skulle upptäcka hur mysigt det är med gos. Med en klok husse och fina vänner så går det lättare! Nosbuffar

  Gilla

  1. Tänk att alla verkade veta det utom jag! *förvånad* Fast ni hade ju rätt allihopa.

   Gilla

Kommentarsfältet är stängt.