Modiga mej!

Viska här!
Jam så modig jag har blivit. Först å fräst.. eh, främst, så hälsar jag husse godmorgon genom att komma upp i sängen å spinna för honom. Han blir jätteglad varje gång. *gladsvansen hissad* Sen gör jag som Tindra alltid gjort: springer runt fötterna på husse tills han fixat frukost åt oss.

Men så har jag nu åxå börjat komma fram till husse när han sitter vid datorn å det har jag aldrig gjort förut! Inte ens när Sippo var där så vågade jag komma nära, jag satt mest på kattställningen å jamade sorgset. Men igår så mumsade husse glass å då blev jag så nyfiken att jag bara var tvungen att gå och tittar lite närmre. Fast nån glass fick jag inte smaka. Husse påstod att jag smaskat i mej Sheba för två katter. Jag ville ju bara inte att Tindras portion skulle bli dålig.

Å nu i dag har jag åxå sprungit runt på skrivbordet å nosat. Det finns massa saker att undersöka där.

 

4 reaktioner till “Modiga mej!

  1. Vi katter HAR även rätt till efterrätt, det står i kattlagens § 9 om jag minns rätt?!

    Gilla

  2. Alltså Viska, nästa gång ska du KRÄVA att åtminstone få slicka glassfatet! Och nån klick kan husse allt avstå. Har han aldrig hört jamas om EFTERRÄTT? Med det menas ”efter Sheba”, bara så du vet!

    Gilla

  3. Jam bara undrar en sak: VEM skulle äta upp all den där glassen? Du borde fått åtminstone hälften. Om du har petat i dig en gnutta Sheba har inte med saken att göra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s