Viska här…

Jam så lessen jag e i dag. Jam ville gosa lite med husse i morse, men Tindra knuffade undan mej å sen slog hon mej i skallen. Hon har alltid varit sur på mej, men förut hade jam ju Sippo som skyddade mej. Husse säjde till Tindra att sluta, men då hade jam redan gått iväg. Jam kommer alltid få smyga in på toa med husse för att få lite gos. *sniff*

6 reaktioner till “Viska här…

 1. Jag tror att Tindras behov av gos är jättestort. Hon förstår nog inte riktigt att du har blivit en goskatt också, men hon lär sig nog.

  Gilla

  1. Hon har alltid varit en klängkatt. Varenda morgon så springer hon runt husse å jamar å jamar. Fast det har jag åxå börjat med nu förstås. Jam hoppas hon lär sej fort.

   Gilla

 2. Jag förstår PRECIS dina känslor, för jag har också haft det jobbigt sedan min beskyddare Piff försvann. Men det är ju tur att du och husse kan mysa på toa i alla fall, för utan gos vill man ju inte vara! /Puff

  Gilla

  1. Tänk att jam inte e ensam om det iallafall. Hm, vi borde kanske starta en demonstration eller nåt. Mysa på toa duger väl, men ändå… på toa.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s