Omständigt morgongos

Tindra här.

Jam fullkomligen älskar morgongos. Det är det bästa goset på hela dagen. Tyvärr så störs det rätt ofta av att husse hela tiden flyttar på kaffekoppen bara för att han är rädd att jag ska välta den och då blir jag så störd att jag tappar kontakten med min inre katt och måste byta liggställning. Detta innebär att jag måste resa mig upp och snurra sjutton varv åt höger, tre åt vänster, sedan femton åt höger igen innan jag kan lägga mig tillrätta.

Tror ni inte han flyttar på muggen igen, ilsket muttrande om att jag är oförsiktig. Självklart måste jag då återigen upprepa min dans på skrivbordet för att komma i kontakt med min inre katt innan jag kan lägga mig ner. Så här håller vi på varje morgon och tro det eller ej, men ibland så lyfter husse ner mig på golvet! *chockad*

Självklart förstår jag ju att det handlar om ett tillfälligt misstag och så fort husse går ut i köket för att hämta mer kaffe, så skuttar jag upp på skrivbordet och lägger mig tillrätta så han kan klappa mig när han kommer tillbaka.

Jam älskar morgongos.

20151124_080736

8 reaktioner till “Omständigt morgongos

 1. Tänk så svårt våra tvåbeningar har för att anpassa sig. Hur svårt kan det vara att ställa kaffekoppen så att du inte blir störd av den?

  Gilla

  1. Fast vi får inte störa husse allt för tidigt, för då blir det nästan inget mys alls.

   Gilla

 2. Att bli nerlyft på golvet vid morgongoset är förstås ett utslag av tillfällig sinnesförvirring, så du gör helt rätt som låtsas som ingenting och hoppar upp igen. Husse får väl ha sin kopp nån annanstans än på din gosplats?

  Gilla

  1. Husse påstår att jag tar upp hela skrivbordet. Det är såklart en lögn. Jag har sparat övre vänstra hörnet åt honom.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s