Tindra jamar – Finbesök

Kan ni tänka er, vi fick finbesök idag! Det var blogghjälpen från mitt gamla katthem, Södertälje Katthem, som kom och hälsade på mig… oss. Fast hon verkade speciellt intresserad av mig där jag låg uppe på klätterställningen. Men eftersom husse var med så fick hon klappa mig ett par gånger, eftersom hon trots allt tog hand om mig när jag bodde på katthemmet.

Men det bästa med hela besöket var att vi fick gottisar! Gottisar och en superspinnande bok! Sippo hade en stor roll i den och husse skrattade och snörvlade lite om vartannat.

Om du vill beställa boken så betalar man 130:- till ett konto på
SEB 5228 00 164 27, sen skickar man ett mall till astridakesson1@gmail.com där kan anger att det gäller deckare, när nån betalat in och namn och adress dit man ska skicka deckaren.

 

10 reaktioner till “Tindra jamar – Finbesök

  1. Vill bara tillägga att givetvis går hela behållningen från deckaren till hemlösa katter. Det behöver all hjälp de kan få nu när det börjar bli kallt ute.

   Gilla

 1. Det var jättekul att träffa er igen. Tänk om alla våra katter fick lika bra hem som du och Viska fått. Det är nåt jag önskar i julklapp.

  Gilla

 2. Där ser man, blogghjälpen skötte sig och kom ihåg godiset! Det var verkligen finbesök. Deckaren är jamarbra, jag har den också! Ha det så bra ni kan i helgen!

  Gilla

  1. Vi var ju lite oroliga över att hon skulle glömt gottiset. Man hörde ju rykten redan på vår tid på katthemmet.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s