Viska här!

Hej hej. *vinkar med tassen*
I dag har jam kattnappat husses byxor. Han skulle klä på sej på morgonen utan att först klappa mej å Tindra, å det gick ju inte för sej. Så vi kastade oss raklånga på husses byxor å vägrade flytta på oss innan vi blivit ordentligt kliade. Husse höll nästan på att peta ut ett öga på mej när han försökte klia mej å Tindra samtidigt. ”Kånsentrera dej på en sak i taget!” Jamade jag ilsket. Nån ordning måste det väl ändå vara.

10 reaktioner till “Viska här!

 1. Vilket fulknep! O sen, till råga på allt, köra den blaserade stereoklappningen. *skakar på huvudet*
  Hårdare koppel tjejer – hårdare koppel!

  Gilla

 2. Vilken expertishantering av situationen!! Imponerade! Märks tydligt att ni snappat upp ett och annat säkerhetskattknep av farbror Sippo. Heja på tjejer!

  Gilla

  1. Hoppas kan man ju. Fast å andra sidan är vi inte så intresserade av att se husse springa runt i kalsongerna. Inte grannarna heller för den delen.

   Gilla

 3. Det borde väl husse veta vid det här laget, att ingenting görs på morgonen innan man hälsat godmorgon på katterna. Med rejält med gos förstås. Bra att ni reagerade tassfast!

  Gilla

  1. Jag brukar normalt slänga mig på skrivbordet på morgonen och kräva att bli gosad med. Fast eftersom Viska ville vara med den här gången så fick vi göra så här.
   /Tindra

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s